Breathe piosenka daje niezłego kopa i zawsze poprawia mi humor ... Jeśli mam być szczery to Moment Of Surrender jest jedną z mniej lubianych przeze mnie piosenek z tej płyty (zasadniczo jedną z dwóch. Nie mogę się też przekonać do Cedars of Lebanon). Dla mnie ładniejsza od MOS jest White as Snow.
Ostatnio edytowano Pt, 11 wrz 2009 17:55 przez Maćko, łącznie edytowano 1 raz
Wejdź i kliknij, nic Cię to nie kosztuje, a naprawdę możesz pomóc Bono na pewno by kliknął
Te dwie piosenki kojarzę tak : Breathe - początek koncertu, Moment of Surrender- koniec koncertu............. Dwie są świetne ale MOS zamula mnie ..... okropnie
" I know know .... I Know Know I'll go crazy if I don't go to U2 2010 ;] !!!!!
wlasciwe przez chorzowski koncert ciezko wybrac gorsza piosenke. I tak ze wszystkimi trackami. Nawet I'll go crazy, ktore srednio mi podchodzilo teraz sie bardziej podoba. Breathe i MOS sa jakby sobie przeciwstawne, dlatego tymbardziej ciezko stwierdzic
Dla mnie również kawałkiem który lepiej trafia w moje gusta jest Breathe MOS jest dla mnie... no właśnie troszke mało przekonujący,ale nie znaczy to oczywiście że jest jakiś słaby, poprostu Breathe jest świetny
No cóż , mi również obie się podobają , ale obie są zupełnie różne od siebie , Moment nostalgiczna , cudowna ballada , a Breathe zywiolowa piosenka idealna na rozpoczecie koncertu.Mimo wszystko darze wiekszym sentymentem Moment , a moim hitem tego albumu jest Cedars of Lebanon która niestety jest niedoceniana przez wiekszośc a szkoda bo to naprawde cudowna piosenka
Moment Of Surrender - pierwszy takt to pierwsza ciarka na moim ciele, a za nią kolejne nieustające do końca utworu i jeszcze chwilę po nim. Cudowny, zastanawiający, przepełnony emocjami kawałek. Pokochałam za pierwszym razem jak go usłyszałam. Breathe na początku nie bardzo mnie przekonywał, ale po koncercie zmieniłam zdanie - Larry zrobił mocne wejście. Reszta chłopaków z resztą też pokazała na co ich stać.
O tak, z tym wejściem Larrego zgadzam się w 100% Mimo, że zawsze lubiłam 'Breathe' to po koncercie cała się rozpływam, kiedy słyszę ten kawałek. Przypomina mi się to całe oczekiwanie na koncert i ten moment 'o Boże, to naprawdę się dzieje!'
I've had enough of romantic love I'd give it up, yeah, I'd give it up For a miracle drug
To ONI!! NIE WIERZE!! Do dziś widziałem ich tylko w tv, internecie, a teraz... STOJĄ PARĘNAŚCIE METRÓW ODE MNIE! BOOOOOOOONOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
Biorac pod uwage liczbe przesluchan zdecydowanie Breathe - świetnie sie slucha jadac rowerem Ale jezeli brac pod uwage ladunek emocjonalny to oczywiscie MOS.